Tervetuloa mukaan aurinkoenergialaitteistojen myyntitilastointihankkeeseen. Aurinkoteknillinen yhdistys kutsuu kaikki hankkeeseen halukkaat mukaan ensimmäiseen suunnittelutapaamiseen keskiviikkona 2.12.2015 klo 9.00–12.00 Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulun Istuntosaliin, Runeberginkatu 14-16, 00100 Helsinki.

Tapaamisen aikana on tarkoitus määritellä myyntitilastointihankkeen lähtökohdat, tavoitteet ja kohderyhmät.
kuvituskuva tilastointihanke

Alustava ohjelma:
9:10 Työpajan taustaa ATY:n näkökulmasta, Markku Tahkokorpi
9:25 Aurinkoenergiatilastoinnin tila Suomessa, Tilastokeskuksen edustaja
9:40 Lämpöpumpputilastointi: Jussi Hirvonen SulPu
10:00 Keskustelua
10:20 Työpajan tavoitteet ja työtapa, Markku Tahkokorpi
10:40 Ryhmätyöskentelyä
11:30 Yhteenveto

Tilastointihankkeen suunnittelusta ja kehityksestä vastaa ATY/Markku Tahkokorpi ja suunnittelutapaamisen järjestelyissä avustaa Lotta Liuksiala FinSolarista.

Ilmoittautumiset: markku.tahkokorpi@utuapu.com

Tapahtuman Facebook-kutsu löytyy täältä >>

Aurinkoenergialaitteistojen myynnin tilastointi on ollut ATY:n tavoitteena jo pitkään. ATY piti aiheen tiimoilta kokouksen lokakuun alkupuolella Suomen Lämpöpumppuyhdistyksen, Aalto-yliopiston FinSolar-hankkeen, Lähienergialiiton ja Tilastokeskuksen kanssa.